INTERPRETACIÓ

Es poden fer cartes astrals personals, la carta anual, cartes de parelles, nens i esdeveniments.
La carta natal, que és el mapa psíquic personal, la interpreto en una entrevista presencial o on line que dura unes 2 hores i es grava en àudio, on podem veure el caràcter, l’herència familiar i els cicles personals.
La carta anual és la carta del moment en què cada any el sol passa pel mateix grau que tenim de naixement. Aquesta carta ens dóna idees del treball que se’ns planteja aquest any concret. La interpreto en una entrevista personal o on line que dura una hora i mitja que la gravo també en àudio.
Les cartes de parella es confeccionen amb la comparació de les dues natals i ens parlen de les facilitats i els conflictes de la relació. També les interpreto en una entrevista personal o on line d’una o dues hores.
Les cartes natals de nens les llegeixo als pares i són molt útils en l’educació dels nens. A partir dels divuit anys les llegeixo directament a la persona i no als pares.
Es poden fer també cartes d’esdeveniments com inici d’un treball, entrada en un nou habitatge, apertura d’un negoci, etc.