TAURE

Taure és un signe de resistència, de búsqueda de poder i estabilitat, terrenal i concret, que porta als seus nadius i als qui tenen aquest signe destacat en la seva carta a fixar en les seves vides tot el que necessiten, a ser pacients davant de qualsevol adversitat, en honor d’aconseguir la satisfacció del desig.
Això no suposa en cap moment la submissió, ja que, com el toro en el “ruedo”, el taurí és capaç d’envestir amb tota la seva força quan es veu agredit o no gratificat.

 

Taure és sensual i eròtic, com el centre de l’estació de la primavera en la qual sorgeixen tota classe d’olors, colors, instints i passions, l’exaltació de la vida.
Els mites relacionats amb aquest signe ens parlen d’aquesta naturalesa passional i valerosa que impulsa a l’ésser humà a buscar el desitjat per posseir-ho i gaudir-ho. L’heroïcitat en Taure no és important pel que fa a acció sinó com un mitjà per aconseguir el que un vol.
Taure és el signe de terra que pretén fixar i estabilitzar l’energia, segueix a Àries com una necessitat humana d’estructurar i planificar el que era pur impuls.
Taure vol posseir, vol tenir, és l’atracció del centre de la terra, una terra escalfada pel foc d’Àries. Taure és l’energia dels terratrèmols, la terra que emergeix i s’enfonsa sense contemplacions, en tota la seva potència, salvatge i indòmita, que se’ns presenta habitualment pacient i serena. Els habitants de zones afectades pels terratrèmols coneixen aquest silenci i tranquil·litat que pot tornar-se destrucció en instants.
Taure és pacient i estable però terrible en la seva passió.