BESSONS

Bessons és un signe de dualitat, de relació, mental i aeri, que porta als seus nadius i als quals tenen aquest signe destacat a interessar-se per tot, a voler aprendre i comunicar-se, reconeixent a l’altre com a part d’un mateix. Això els porta a ser versàtils, inquiets, inestables, eloqüents, amb una ombra de dubte permanent.

Bessons és subtil i astut, fins i tot pot ser trampós, perdent-se en la seva pròpia teranyina d’interessos i avidesa d’informació.
Donada la seva capacitat de relació, és seductor i encantador, fent qualsevol paper per aconseguir el que vol, o el que creu que vol, oscil·lant sempre entre dues formes de vida, dos estats d’ànim, dues persones, etc.
Bessons és la consciència que hi ha “un altre” igual a un mateix, la fusió i el desig taurí cedeixen pas a la visió del germà, l’objectivitat necessària per aprendre a viure, per això Bessons juga i s’obre a conèixer i experimentar perquè hi ha coses que no es poden saber sense el contacte amb l’altre.
Bessons és la necessitat de comunicació que sorgeix quan un té les necessitats físiques cobertes, per això segueix a Taure, i en aquesta comunicació troba totes les possibilitats.
L’aire és mòbil i canviant, no té límits, les idees són perfectes i no estan subjectes a cap control i és en Bessons on s’aprenen els mecanismes mentals, els llenguatges per a la relació.

La mítica torre de Babel en la qual es parlen tots els idiomes és un clar exemple de la versatilitat geminiana, amb ella es pretenia arribar al cel amb una ingenuïtat pròpia d’aquest signe que més tard es va tornar ambició i la va destruir. Tenim exemples actuals tan clars com el de les torres bessones de New York, símbol inequívoc del poder geminià destruïdes pel fanatisme terrorista que és un altre símbol molt clar del signe oposat Sagitari.